Wat we tot nu toe hebben beleefd

VrijheidsBelevenisFietsroute

10 april 1945 - 10 april 2023

Een fietsroute vanuit Nieuw Heeten van ca. 30 km in het teken van 78 jaar vrijheid. We hebben ons best weer gedaan om er een mooie belevenis van te maken en volgens de deelnemers is dat gelukt. Bedankt voor de deelname en zegt 't voort. Meer weten? Like en volg ons, dan mis je niets. 

KidsBelevenis

 Onze eerste KidsBelevenisdag was een succes! Wat hebben wij genoten van die vrolijke kinderen! Boerderijbeleving, creatief bezig  zijn én heerlijke pannenkoeken (van verse melk) versieren . Zullen we dit nog eens organiseren? 

Happen en Trappen

Dat was ‘m dan! 500 fietsers gingen de boer op en wel bij 7 verschillende bedrijven! We kijken terug op een super geslaagde dag en hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen.

Van biggetjes en lammetjes knuffelen tot een demonstratie asperges steken, en van een kijkje in de voerkeuken en de melkrobot tot imposante machines bewonderen; er was ontzettend veel te beleven. Én te proeven natuurlijk! De hapjes (allemaal van Sallandse bodem en zoveel mogelijk van eigen boerderij) vielen goed in de smaak. 

DANK!  In eerste instantie aan de boeren die hun bedrijf hebben opengesteld en alle boeren die hebben geholpen met de organisatie en op de dag zelf. Ruim 50 vrijwilligers hebben hun handen uit de mouwen gestoken om er weer een succes van te maken. 

We hebben genoten van alle belangstelling, de goede vragen, het enthousiasme en de gemoedelijke Sallandse sfeer. 

BelevenisFietsroute

Op 7 oktober 2022 vond de eerste BelevenisFietsroute plaats.

Wat een geweldige dag! 💕
We mochten 80 mensen verwelkomen op onze bedrijven 🚲.

Meer dan we ooit hadden durven dromen!🍀
Wat hebben we genoten van jullie enthousiasme. Bedankt allemaal! 🙏

Voor 2023 hebben wij alweer nieuwe plannen. Houdt daarom onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Nieuwe routes, nieuwe belevenissen én ook wandeltochten.