belevenisfietsroute

Over ons

Wij, Heidi Bouwman en Nandine Hunneman zijn twee boerinnen uit Nieuw Heeten. Beiden genieten wij met volle teugen van het boerenleven én de natuur om ons heen.

Na een geslaagde BelevenisFietsroute in oktober 2022 zijn we vol enthousiasme verder met onze plannen gegaan.

Nu presenteren wij met trots  een geheel nieuw en gevarieerd programma in 2024!

Vorig jaar hadden we Happen en Trappen i.s.m. LTO Salland en Salland Boert en Eet Bewust. Dit jaar geen kleine proeverijen onderweg maar een heuse Culinaire Tour!

 
Onderweg word je getrakteerd op koffie met wat lekkers, een heerlijk voorgerecht, een voortreffelijk hoofdgerecht (live-cooking), en als afsluiter smakelijk ijs.

Deze culinaire tour wordt verzorgd in samenwerking met het restaurant Bras-Koer uit Lettele, wat een garantie is voor topkwaliteit. Daarnaast biedt elke stop de mogelijkheid om te zien hoe voedsel wordt geproduceerd. 

 


Bent u net zo enthousiast als ons? Meld u dan nu aan .

 

Kennismaken

kunstvandeboer

Kunst van de boer

De boer? Jacco Bouwman, melkveehouder, een echte liefhebber, vol passie voor koeien en trekkerwerk.

De kunst? Heidi Bouwman, eerstegraads kunstdocent en gecertificeerde educatieboerin.


Samen vormen wij Kunst van de Boer en geven wij boerderij- en natuureducatie aan schoolklassen, kunstworkshops en creatieve kinderfeestjes.

Het atelier is ook te huur als workshop/vergaderruimte voor een dag of dagdeel.

melkveehouderijhunnemanvof

Erve Hunneman

Wij, Wilko en Nandine Hunneman, zijn de 3e generatie die mag boeren op dit bedrijf. Het is een voorrecht om voort te mogen zetten waar onze grootouders in 1912 mee begonnen zijn. Met onze kinderen wonen en werken we met veel liefde en passie voor dier, mens en natuur op onze boerderij.

Bent u nieuwsgierig hoe het leven op de boerderij in elkaar steekt? We laten u tijdens een rondleiding graag zien hoe wij zorgen voor onze koeien en kalfjes. In ons kleine museum kunnen we u ook laten zien hoe het vroeger ging. 

Daarnaast geven wij boerderij- en natuureducatie aan schoolklassen.