Opgave Belevenis fietsroute

Graag bij het berichtveld vermelden of u boekt voor kinderen of volwassenen, aantal personen én welke afstand u wilt fietsen . Deelname op eigen risico. Afstand: 10 km of 35 km.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Door te boeken gaat u akkoord met het betalen van € 10,- per persoon, voor kinderen t/m 12 jaar € 5,-.
Uw boeking wordt bevestigd als de betaling voltooid is. De bedragen zijn inclusief een rondleiding op twee boerderijen én een fietsroute van ca. 10 km of ca. 35 km.

Onze
privacyverklaring is van toepassing.

Fietst u mee?

Wij hebben twee routes samengesteld. één van 10 kilometer en één van 35 kilometer. De routes leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen. U krijgt een duidelijke fietsroute mee.

Starten is mogelijk tussen 9.30 en 10 uur bij vakantiepark Sallandshoeve te Nieuw-Heeten. Hier ontvangt u de route richting de eerste boerderij. Op vakantiepark Sallandshoeve is voldoende parkeergelegenheid. Bij MFA De Belte is er ook mogelijkheid tot parkeren. Vanaf MFA De Belte is de Sallandshoeve via de achterzijde met de fiets te bereiken.

Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en gastvrijheid.

Tip: neem een goed gevulde picknickmand mee!

Vooraf reserveren is noodzakelijk!